Uutinen julkaistu: 14.9.2017

Joensuuhun maalataan muraali – seuraa työtä verkossa!

Hollantilainen taiteilijakaksikko TELMO MIEL maalaa uuden muraalin Joensuun keskustaan. Työ aloitetaan säävarauksella 19.9.2017 osoitteessa Malmikatu 29. Teos on osa Upeart-yhdistyksen järjestämää UPEA17-kaupunkitaidefestivaalia, jossa Joensuun kaupunki on yhteistyökumppanina.

Kaupunki striimaa muraalin maalaamisen suorana kaupungin Youtube-tilillä osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=6B3JMCdBppo

Telmo Pieperin ja Miel Krutzmannin muodostaman TELMO MIELin leikkisä, unimainen ja abstrakti tyyli saa katsojan tulkitsemaan teosten aiheita uudesta näkökulmasta. TELMO MIELin teos on toinen tänä vuonna maalattava muraali Joensuussa.

Toista kertaa järjestettävä UPEA-festivaali tuo yli 20 muraaliteosta sekä muuta kaupunkitaidetta ja tapahtumia 13 suomalaiskaupunkiin. Festivaalin tapahtuma-aika on syyskuu. Joensuu on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Teoksen toteuttamisessa ovat mukana Visit Finland, Tikkurila, Taiteen edistämiskeskus, dripit.fi, konevuokraamo Vatupassi. Striimaus tehdään yhteistyössä Karelia Expert Oy:n kanssa.

 

Seuraa muraalin maalausta täällä

Taitelijoista, TELMO MIEL, lisätietoa täällä

Valtakunnallisesta UPEA17-kaupunkitaidefestivaalista lisätietoa täällä