Uutinen julkaistu: 2.1.2018

Tammimarkkinat järjestetään kävelykadulla

Joensuun perinteiset Tammimarkkinat järjestetään 11.–12.1.2018 uudelleen Joensuun keskustan kävelykaduilla, keskusaukiolla ja keskuspuistoissa.

– Marrasmarkkinat onnistuivat kävelykadulla erinomaisesti ja palaute on ollut hyvää. Kaikki myyntipaikat olivat käytännössä loppuunmyydyt, kertoo Joensuun torivalvojana useita kymmeniä vuosia toiminut Riitta Laasonen.

Markkinoiden toteuttamista kävelykadulla, keskusaukiolla ja keskuspuistossa toivottiin toriyrittäjien puolesta. Haasteena markkinoiden toteuttamisessa keskustassa tuo torityömaa.

– Pyysimme palautetta markkinoiden järjestelyistä työmailta ja joukkoliikenteeltä. Palautteiden pohjalta vielä Tammimarkkinat pystymme järjestämään kävelykadulla, mutta luonnollisesti torityömaan edistymisen myötä tulevien markkinoiden tekeminen kävelykadulle on vaikeaa. Tammikuun jälkeen markkinat täytyy siirtää Matkustajasatamaan, taustoittaa torivalvoja Laasonen.

– Mutta onneksi tämä on vain tilapäistä ja uudesta torista tulee entistä ehompi, Laasonen jatkaa.

Tammimarkkinat järjestetään torstaista perjantaihin 11.–12.1.2018. Torstaina markkinat ovat avoinna kello 7–18 ja perjantaina kello 7–17.

Myyntipaikkavarauksia voi tiedustella Joensuun kaupungin torivalvojalta numerosta 0500 750 305 ja sähköpostitse tapahtumapalvelut@jns.fi.