Uutinen julkaistu: 27.3.2018

Oma Maa -elokuvan kuvaukset Joensuussa 4.4. Tervetuloa osallistumaan!

Markku Pölösen ohjaamaa Oma Maa -elokuvaa kuvataan Joensuun evankelis-luterilaisen seurakunnan kirkon läheisyydessä keskiviikkona 4.4.2018. 

Oma Maa -elokuvatuotanto ja Joensuun kaupunki kutsuvat kaupunkilaisia seuraamaan kuvauksia ja osallistumaan Yhdessä-tempaukseen klo 14 Koivuniemen kentällä. Tempauksen kuvaaminen kestää arviolta puolituntia, mutta muutokset kuvausaikatauluissa ovat mahdollisia.

”Kuvaamme elokuvan yhteydessä ilmakuvaa Joensuun kaupunkimaisemasta ja kutsumme paikalle kaupunkilaisia vilkuttamaan Yhdessä-tempaukseen. Olemme järjestäneet tempauksen jo kahtena uutena vuotena. Nyt haluamme näyttää maailmalle talvisia tunnelmia Joensuun kirkkopuistosta sekä jokivarresta”, tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen taustoittaa.

”Mielenkiintoista on nähdä, miten elokuvan tekeminen keskellä arkipäivää kiinnostaa kaupunkilaisia. Tervetuloa vain mukaan katsomaan! Paikan päällä on järjestetty opastajat, jotka auttavat kaupunkilaisia ja kuuluttavat järjestelyistä”, jatkaa elokuvaohjaaja Markku Pölönen.

Koivuniemen kentällä on ilmainen pysäköintimahdollisuus, mutta paikkoja on rajoitetusti. Suositeltavaa on saapua Koivuniemen kentälle kävellen tai autolla Eteläkadun kautta, sillä Oma Maa-elokuvan kuvaukset rajoittavat liikkumista Koulukadulla välillä Papinkatu-Louhelankatu.

Oma Maa on 40-luvun asutuskauteen sijoittuva rakkaustarina. Elokuva on Solar Filmsin ja Suomen Filmiteollisuus SF:n yhteistuotanto, joka saa ensi-iltansa 26. lokakuuta 2018. Joensuun kaupunki on elokuvan yhteistyökumppani.

 

oma_maa_elokuvan_kuvaukset_kartta_4_4_2018

Lisätietoja:

tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen

050 340 5826

markku.pyykkonen@joensuu.fi

  • Markku Pölösen elokuvaa kuvataan keskiviikkona 4.4. Joensuun ev.lut. kirkon läheisyydessä
  • Kaupunkilaiset ovat tervetulleita seuraamaan kuvauksia ja osallistumaan Yhdessä-tempaukseen klo 14 Koivuniemen kentälle
  • Koivuniemen kentällä on ilmainen pysäköintimahdollisuus, mutta paikkoja on rajoitetusti.
  • Saapuminen autolla Eteläkadun kautta, sillä Oma Maa-elokuvan kuvaukset rajoittavat liikkumista Koulukadulla välillä Papinkatu-Louhelankatu