Sisältöjulkaisija

angle-left Tapahtumakalenterista se kaikki löytyy

Tapahtumakalenterista se kaikki löytyy

Joensuussa tapahtuu jatkuvasti. Kaupunkimme on täynnä tapahtumia aina pienimmistä illanistujaisista kansainvälisesti tunnettuihin suurtapahtumiin saakka. Siitä huolimatta paatuneempikin tapahtumakävijä voi toisinaan törmätä tuttuun haasteeseen: ”Niin, mitä täällä tapahtuukaan? Entä milloin ja missä?” Yhtäkkiä huomaa kaivelleensa netin syvimpiä syövereitä, viikon lehtiä sekä kadunvarsimainoksia tekemisen toivossa löytäen vain murto-osan kaikesta siitä, mitä kaupungissa ja sen ympärillä todella tapahtuu. Tätä päänvaivaa helpottamaan kaupunki päätti luoda alustan, joka kokoaa Joensuun tapahtumat yhteen paikkaan helposti löydettäviksi. Niin pienet kuin suuret tapahtumat löytyvät kätevästi Joensuun Tapahtumakalenterista.

Joensuun Tapahtumakalenteri on verkkoalusta, jonne tapahtumien järjestäjät voivat muutamalla klikkauksella luoda tapahtumansa kaikkien näkyville. Täysin ilmaiseksi. Tapahtumia etsivät voivat puolestaan löytää etsimänsä Tapahtumakalenterista päivämäärän tai vaikkapa kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kalenterista löytyy esimerkiksi musiikkia ja teatteria sekä luentoja ja keskustelutilaisuuksia unohtamatta myöskään markkinoita ja muita juhlallisuuksia. Yksinkertaistettuna: Tapahtumakalenterista löytyy kaikille kaikkea.

Aika ajoin Tapahtumakalenteriin luotuja tapahtumia nostetaan esille kaupungin kanavissa muun muassa erilaisten kampanjoiden muodossa. Nyt syksyllä pyörähtää käyntiin urheilutapahtumakampanja ”Sporttia ja tsemppistä!”, joka tuo pinnalle Joensuun markkinointiyhteistyöseurojen ottelut ja tapahtumat. Käy siis kurkkaamassa osoitteesta tapahtumat.joensuu.fi, missä ja milloin urheillaan, ja lähde kannustamaan suosikkiseurasi voittoon! Siinä sivussa voit bongata monta muutakin mielenkiintoista tapahtumaa.

Joensuu events facebook-syöte