Uutinen julkaistu: 17.3.2017

Iskelmä Kesä Joensuussa elokuussa

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Iskelmä Kesä saapuu jälleen Joensuuhun, kun kaksipäiväistä musiikkifestivaalia vietetään 11.-12.8.2017 Sirkkalan puistossa. Tapahtumassa esiintyy liuta kotimaisia eturivin artisteja kuten Jari Sillanpää, Yö, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Suvi Teräsniska, Tuure Kilpeläinen sekä Neljänsuora.

Tapahtuma-alueena toimii Pielisjoen rannalla sijaitseva Sirkkalan puisto, johon nousee viihtyisä festivaalialue lavoineen ja telttoineen. Tapahtuma-alueelle on hyvät liikenneyhteydet ja lisäksi tapahtumaan tulee tänä vuonna monipuolinen ruokatarjonta.

Tapahtuman lipunmyynti käynnistyyy 17.3. klo 9.00. Liput tulevat myyntiin Tikettiin, Lippu.fi:n ja Ticketmasteriin. Tapahtuman ikäraja on 18.

 

Iskelmä Kesä Joensuu 11.-12.8.2017

Perjantai: Jari Sillanpää, Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen

Lauantai: Yö, Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Neljänsuora

 

Iskelmä Kesän järjestää ProDisco Oy.