Uutinen julkaistu: 14.8.2017

Anna palautetta #syksynparasviikko -tapahtumista

Syksyn paras –tapahtumaviikko oli onnistunut ja palautetta kaivataan tapahtumaviikon kehittämiseksi

Joensuussa järjestettiin poikkeuksellisen paljon erilaisia tapahtumia päättyneellä viikolla 7.8.-13.8.2017. Tapahtumaviikkoa markkinoitiin Syksyn paras viikko –nimellä ja viikon aikana järjestettiin mm. Kansainväliset suurmarkkinat, Puolustusvoimien Suomi 100 kesäkiertueen konsertti ja kalustonäyttely, Parafest, Iskelmä Kesä Joensuu-festivaali, Soar-festivaali, Wanhan kaupungin päivä., Evakkokirppis ja Elo-Karelia koiranäyttely. Näiden lisäksi Gospelfestivaalit käynnistyivät ja Suomen tivoli saapui Laulurinteeseen. Tapahtumat keräsivät yhteensä 105 000 kävijää viikon aikana.

Elokuinen tapahtumaviikko saa jatkoa vuonna 2018, kun samalla viikolla järjestetään kolmannen kerran sekä kansainvälinen suurmarkkina, että IskelmäKesä Joensuu-festivaali. Lisäksi samalla viikolla järjestetään Joensuussa ainakin Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi toimintanäytös sekä konsertti ja Wanhan kaupungin päivä Taitokorttelissa.

Syksyn tapahtumaviikon ja kaupungin tapahtumien kehittämiseksi on avattu avoin palautekysely Joensuun kaupungin Facebook-sivuille. Kaupunkilaisilta toivotaan palautetta tapahtumien tiedottamisesta, palveluista ja samalla etsitään uusia ideoita tapahtumaviikon sisällöksi. Myös poikkeavista liikenne- ja pysäköintijärjestelyistä toivotaan palautetta. Palautekysely on avoinna elokuun ajan.

Palautekysely löytyy täältä.

 

Anna palautetta #syksynparasviikko-tapahtumista täällä.