Uutinen julkaistu: 23.4.2018

Nyt ruuvataan porukalla parempia tapahtumia

Hei, sinä suunnannäyttäjä! Järjestätkö tapahtumia vai oletko yrittäjä? Haluatko löytää yrityksellesi uutta liiketoimintaa tapahtumista? Haluatko tapahtumaasi parempaa laatua? Elinvoimaa tapahtumista on pohjoiskarjalaisten tapahtumien ja yritysten Napakymppi, jossa oikeat kumppanit löytävät toisensa!

 

Tahdot varmaankin kehittää kulttuuri- tai liikuntatapahtumaasi tai löytää tapahtumista uusia liiketoiminnan ja markkinoinnin avauksia yrityksellesi. Arvasimme! Varaa siis kalenteristasi torstai 24.5.2018 ensimmäiselle Tapahtumafoorumille ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Tapahtumafoorumissa leivotaan hedelmällisiä kumppanuuksia pohjoiskarjalaisten yritysten sekä liikunta- ja kulttuuritapahtumien kesken. Eikä se sitä paitsi maksa mitään ja kahvit ja lounaankin tarjoamme!

 

Asiantuntijavieras alan huipulta

 

Tapahtumasponsoroinnin huipulta saamme foorumiin puhumaan Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja Risto Oksasen. Yhteistyön ja tapahtumamarkkinoinnin konkari kertoo tapahtumien ja sponsoroinnin tämän hetken megatrendeistä ja mitä mahdollisuuksia niistä on löydettävissä hedelmälliseen yhteistyöhön. Lue Oksasen esittely alla.

Foorumissa pääsette myös Te – hyvät tapahtumajärjestäjät ja yrittäjät – kohtaamaan toisenne ja päästämään ideoita valloilleen työpajassa. Tiedä minkälaisia yhteistyöavauksia sieltä löytyykään! Loppukeskustelussa työpajat puretaan Risto Oksasen toimiessa kommentaattorina. Tätä tilaisuutta ei kannata missata, jos haluat olla laadukkaan tapahtumapöhinän etujoukoissa Joensuun seudulla.

 

Tapahtumafoorumin ja tulevat kohtaamistilaisuudet järjestää Joensuun kaupungin tapahtumapalveluiden kaksivuotinen kehittämishanke Elinvoimaa tapahtumista, josta voit lukea tarkemmin hankkeen esittelysivulta.

 

Ohjelma

 

9.00 Aamukahvi

Elinvoimaa tapahtumista -hankkeen esittely

           Katsaus tämän hetken tilanteeseen: yhteenveto huhti-toukokuun aikana tehdystä kyselystä

           Esittäytymiset: esittele tapahtumasi tai yrityksesi sekä jokin kehitystoiveesi minuutissa

11.15 Lounas

           Risto Oksanen: Tapahtumien ja sponsoroinnin megatrendejä. Uhkia vai mahdollisuuksia?

           Työpaja

13.50 Iltapäiväkahvit ja vapaata verkostoitumista

           Työpajan purku ja loppukeskustelu

15.30 Tilaisuus päättyy

 

Varmista paikkasi Tapahtumafoorumissa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Noin sata innokkainta, max 2/organisaatio, mahtuu mukaan. Paikka on Joensuun Tiedepuiston (Länsikatu 15) 3A-rakennuksen 4. kerroksen Temple of Challenge. Nähdään siellä!

risto oksanen elinvoimaa tapahtumista

 

Risto Oksanen on Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja. Lisäksi hän toimii muutoksentekijänä Ellun Kanat Oy:ssä.  Hänellä on kymmenien vuosien kokemus usealta eri markkinoinnin ja sponsoroinnin alueelta, mutta on edelleen alan intohimoinen äänenkannattaja ja uuden etsijä.

 

Oksanen on toiminut mm. Veikkausliigan markkinointijohtajana (2010-2017), mitä ennen hän on toiminut jääkiekon, jalkapallon ja moottoriurheilun parissa erilaisissa markkinointi- ja johtotehtävissä. Kulttuurin puolella Oksanen on konsultoinut mm. Sinfonia Lahtea ja Apocalypticaa. Lisäksi hänen työuraansa sisältyy tietotekniikkaa ja teollisuuden kansainvälistä kauppaa. MBA tutkinnon hän suoritti 2015 Walesin yliopistossa, lopputyönään brändiarvon mittaaminen.

 
 
 
 

Elinvoimaisin terveisin,

Teemu Laasonen
projektipäällikkö
teemu.laasonen@joensuu.fi

Niina Väyrynen
koordinaattori
niina.vayrynen@joensuu.fi

logomeri