Uutinen julkaistu: 8.5.2018

Tulevana viikonloppuna pyöräillään ja juostaan

Tulevana viikonloppuna 12.-13.5.2018 on Joensuussa useita eri tapahtumia.

Taidepyöräily on taidetta ja liikuntaa yhdistävä tapahtuma. Tapahtuman aikana 12.–13.5.2018 sinulla on mahdollisuus vierailla useissa Joensuun taidekohteissa. Kohteet ovat auki kello 11-16 ja niihin on vapaa pääsy. Mukana on näyttelytilojen lisäksi taiteilijoiden työhuoneita, jotka ovat harvoin auki yleisölle. Kaikki kohteet ovat kevyen pyöräilymatkan päässä toisistaan. Lisätietoa tapahtumasta www.taidepyoraily.fi

Samaan aikaan Taidemuseon pihassa on Keväthumaus, joka koostuu erilaisista tapahtumista, jotka levittäytyvät taidemuseon piha-alueelle ja sisätiloihin. Tapahtumakokonaisuus tarjoaa erittäin monipuolista ja kansainvälistä ohjelmaa kello 11-16 välillä.

Joensuu Runilla voi kipitellä eri pituisia matkoja tosissaan ja vähemmän tosissaan. Uudistunut reitti kulkee muun muassa Joensuun hienoa jokivartta pitkin. Joensuu Run järjestetään lauantaina 12.5.

Taidepyöräily la 12.- su 13.5.

Keväthumaus la 12.5.

Joensuu Run la 12.5.