Uutinen julkaistu: 17.7.2018

Elinvoimaa Vainoniemen saunasta!

Elinvoimaa tapahtumista -hankkeen verkostoitumistilaisuuksia jatketaan rennolla tatsilla näin kesäkaudella, nimittäin seuraavaksi vuorossa on SAUNAILTA Vainoniemen huvilan saunalla TO 19.7. alkaen klo 18.00 😀 Osoite on Vainoniementie 3, Joensuu.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumajärjestäjät ja yrityspäättäjät lauteille, eikös se Kekkonenkin solminut parhaat sopimukset löylyissä? Höpötellään rauhassa, pelataan vähän pihapelejä ja viimeisetkin talviturkit viskataan Pyhäselkään. Isäntä- ja emäntäosasto hommaa saunalle hiukan ravinteita, omat virvottimet saa ottaa mukaan.

Tilan rajallisuuden vuoksi löylyihin mahtuu noin 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmineeraa itsesi mukaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/07DF646E0BB8E8E4

 

elinvoimaasaunasta