Uutinen julkaistu: 2.8.2018

Olli Keskisen myyntipuhekoulutus

KYLLÄ LÄHTEE!

Jumankauta juu nääs nyt on tarjolla kova myyntipuhekoulutus tapahtumajärjestäjille! Pilvipalveluja ja mainosvideoita tuottavan Bow Company Oy:n yrittäjä ja Kummelin perustajajäsenenä tunnettu Olli Keskinen tulee Joensuuhun avaamaan hyvän myyntipuheen saloja.

 

Napakka ja inspiraatiota herättävä myyntipuhe on avain uusien ja entistä parempien yrityskumppanuuksien synnyttämisessä. Mitä siis pitävät sisällään sellaiset yhteistyöehdotukset ja hissipuheet, jotka vievät yhteiset intressit kohti loistavaa toteutusta? Satoja yritysmyyntikoulutuksia vetänyt Olli Keskinen opastaa, millaiset ässät on tapahtumajärjestäjällä hyvä olla hihassa, kun yhteistä kieltä yrityselämän päättäjien kanssa haetaan.

Koulutus on maksuton ja sen järjestää Joensuun tapahtumapalveluiden Elinvoimaa tapahtumista -hanke 4.9.2019 klo 9 alkaen Joensuun Tiedepuistolla. Luento- ja ryhmätyötilana toimii Temple of Challenge Tiedepuiston 3A-rakennuksen 4. kerroksessa (Länsikatu 15). Mukaan mahtuu 25 tapahtumaorganisaatiota, max. 2 henkilöä/organisaatio – huom. vain yksi tekee ilmoittautumisen. Koulutus on tarkoitettu kaikille yleisötapahtumia tavoitteellisesti järjestäville tahoille. Myyntipuhekoulutuksesta 6:lla organisaatiolla on mahdollisuus tuoda itsensä ja kumppanuusehdotuksensa esiin tapahtumajärjestäjien ja yrittäjien yhteisellä Kumppanilounaalla 27.9.2018.

Ilmoittaudu 20.8.2018 mennessä täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/AE9130B4DBE2B07C

(Ilmoittautumisten täytyttyä lähetä mahdollinen jonotustoiveesi: niina.vayrynen@joensuu.fi)

 

Aikataulu:

8.30 omakustanteiset aamukahvit ravintola Puistossa

9.00 Olli Keskisen luento: Hyvän myyntipuheen koostumus

10.00-13.00 Workshop: omien myyntipuheiden ja yhteistyöehdotusten trimmaamista Olli Keskisen opastuksella

13.00 omakustanteinen lounas ravintola Puistossa

 

olli-keskinen-1041-arkisto-speakersforum

 

Myyntivalmennuksissaan Olli Keskinen palauttaa mieliin B2B-myyntiprosessin neljä vaihetta tosielämän tarinoiden, konkreettisten vinkkien ja uusimpien tutkimustulosten vauhdittamina. Oman toiminnan laatu sekä asenne ovat keskiössä Keskisen luennolla.

– Myyjä on kuin artisti viihdebisneksessä – kun löydät oman juttusi ja osaat tuoda sen esille, menestyt, Olli muistuttaa. Hän haluaa auttaa kuulijaa yhdistämään työn ilon ja tuottavuuden – ne ovat avain menestykseen.

Puhujana Olli on persoonallinen, hauska ja suorapuheinen. Hänen suurimpana vahvuutena on älyllisten oivallusten, selkeän viestin ja huumorin yhdistäminen. Ollilla on laaja yhteiskunnallinen suhdeverkosto sekä vahvat näytöt myynnistä, markkinoinnista ja brändin luomisesta. Olli on valmentanut yli 10 000 esimiestä ja työntekijää lähes 800:ssa valmennustilaisuudessa.

 

 

eulogot-ja-hankelogo

 

Elinvoimaisin terveisin,

Teemu Laasonen
projektipäällikkö
teemu.laasonen@joensuu.fi

Niina Väyrynen
koordinaattori
niina.vayrynen@joensuu.fi