Uutinen julkaistu: 27.9.2018

Suunnitteletko tapahtumaa vuodelle 2019? Kerro se meille!

 

Nyt kannattaa jo suunnitella ensi vuotta ja kertoa suunnitelmista Joensuun tapahtumapalveluille! Elinvoimaa tapahtumista -hanke etsii tapahtumia vuoden 2019 aikana toteutettaviin yhteismarkkinointikampanjoihin. Kampanjat ovat tapahtumille maksuttomia.

 

Elinvoimaa tapahtumista on kaksivuotinen hanke, jonka tavoitteena on mm. vahvistaa Joensuun seudun imagoa laadukkaan tapahtumatarjonnan alueena. Yhtenä toimenpiteenä hankkeessa on erilaiset yhteismarkkinointikampanjat.

”Haluamme koota mahdollisimman erilaisia tapahtumia yhteen ja tehdä monipuolisia kampanjoita” koordinaattori Niina Väyrynen toteaa. ”Tarkempaa suunnitelmaa siitä, toteutetaanko kampanjat esim. vuoden aikojen mukaan tai teemoittain, ei vielä ole. Tarkoituksena on pohtia näitä asioita tapahtumien kanssa yhdessä”, Väyrynen sanoo.

 

Omasta tapahtumasta voi ilmoittaa sähköisellä lomakkeella, joka löytyy täältä.

Lisätietoja: Elinvoimaa tapahtumista -hanke

Niina Väyrynen
niina.vayrynen@joensuu.fi

Teemu Laasonen
teemu.laasonen@joensuu.fi