Uutinen julkaistu: 5.10.2018

Haluatko lisänäkyvyyttä palveluillesi? Lisää yrityksesi Joensuun tapahtumakalenteriin!

Joensuun kaupunki on avannut keväällä 2018 uuden tapahtumakalenterin, jonka käyttö on mukavasti alkanut vakiintua tapahtumajärjestäjien keskuudessa. Kalenteri ei kuitenkaan ole tarkoitettu ainoastaan koontivälineeksi Joensuun tapahtumille, vaan myös paikallisille palveluille ja paikoille. Tämä hyödyttää niin paikallisia kuin matkailijoitakin – tapahtumat, palvelut ja kaupungin erilaiset nähtävyydet ovat kaikki yhdessä paikassa.

Tapahtumakalenterin Palvelut-osiossa näkyvät yritykset. Lisäämällä yrityksesi saat näkyvyyttä, voit lisätä tapahtumia yrityksesi nimissä ja saat tietoa tapahtumista eli mitä yrityksesi lähellä tapahtuu (apua esim. kampanjasuunnittelussa). Yrityksen lisääminen kalenteriin on maksutonta ja helppoa. Palvelut linkittyvät tapahtumiin paikkatiedon perusteella ja näkyvät tapahtuman yhteydessä ”Paikallisia palveluita tapahtuman lähellä” –osiossa.

”On mahtavaa, että olemme saaneet tällaisen sivuston käyttöömme, jossa tapahtumien lisäksi myös paikalliset yritykset saavat näkyvyyttä. Sivustolla on suuri merkitys niin paikallisesti kuin matkailuakin ajattelen”, koordinaattori Niina Väyrynen sanoo. ”Yrityksien merkitystä tapahtumille, ja toisin päin, ei pidä aliarvioida, saati unohtaa. Tähän liittyen Joensuun kaupungilla on käynnistynyt Elinvoimaa tapahtumista –hanke, joka mm. kouluttaa yrityksiä tapahtumamarkkinointiin liittyen, sekä auttaa yrityksiä ja tapahtumia yhteen”, Väyrynen lisää.

Ohjeet tapahtumakalenterin käyttöön, ja tapahtumien sekä palveluiden lisäämiseen, löydät täältä: Joensuun tapahtumakalenteri_ohjeet. Ja itse kalenteriin pääset tästä.

Lisätietoa ja apua voit pyytää myös Joensuun tapahtumapalveluiden henkilökunnalta.

 

 

Kaisu Leinonen
suunnittelija
puh. +358 50 340 3682
kaisu.leinonen@joensuu.fi

 

Niina Väyrynen
koordinaattori, Elinvoimaa tapahtumista –hanke
puh. +358 50 515 0573
niina.vayrynen@joensuu.fi