Uutinen julkaistu: 26.10.2018

Kunnon pläjäys yhteistyötä Tapahtumafoorumissa 15.11.

Tapahtumat ja yritykset ne yhteen soppii!

 

Tämän syksyn Tapahtumafoorumissa sukellamme syvälle tapahtumien ja yritysten kumppanuuksien teemaan. PUHEENVUOROT saamme tapahtumamarkkinoinnin huipulta – vierailijoina Veikkauksen yhteyspäällikkö Tapio Imporanta, Flow Festivalin markkinointipäällikkö Milla Valjus sekä bränditoimisto Roof Productionsin asiakkuusjohtaja Mika Roiha.
Ilmoittaudu luennoille 11.11. mennessä täällä: https://bit.ly/2RfcEKA

Tapahtumamarkkinoinnista kiinnostuneille yrityksille on tarjolla alueemme kuuden kovan tapahtumaorganisaation uusimmat kuulumiset ja ilmainen lounas KUMPPANILOUNAALLA. Keskustelut pohjustaa mediapersoona Janne Kataja tuomalla terveiset media-alan kumppanuuksien maailmasta. Kumppanilounas on tarkoitettu yrityksissä markkinoinnista päättäville, mukaan mahtuu 40 ensimmäistä, max 2 / yritys! Ilmoittaudu Kumppanilounaalle 11.11. mennessä täällä: https://bit.ly/2z22i9r

Inspiraationtäyteinen päivä huipentuu TAPAHTUMIEN JA YRITYSTEN TREFFEIHIN, jonka isännöi Napakymppi-ohjelman juontaja Janne Kataja pianistinaan Ilmari Tiitinen! Treffeillä päästään jännittämään, löytääkö Tapahtuma X uuden kumppanin Yritys A:sta, B:stä vai C:stä ja minne heidän yhteinen polkunsa suuntaa. Entä millaiseen kumppanivalintaan päätyy Yritys X? Tapahtumien ja Yritysten Treffit on avoin tilaisuus, ei ilmoittautumista.

Ja koska käynnissä on musiikkielokuvafestivaali ROKUMENTTI, ilta vierähtää sujuvasti festaritunnelmissa!

Tapahtumafoorumin paikkana on ravintola Kerubi (Siltakatu 1, Joensuu) ja ajankohta torstaina 15.11.2018 klo 9.00-15.00.

Ohjelma:

9.00                   Tervetulosanat: Elinvoimaa tapahtumista –hanke
9.10                    Miksi olla mukana tapahtumissa? Case Veikkaus: Tapio Imporanta
10.00                 Aamukahvit
10.10                 Yritysyhteistyön merkitykset ja mittarit Flow Festivalissa: Milla Valjus
11.10                  Kokemuksellisen brändimarkkinoinnin trendejä: Mika Roiha
12.00                 Kumppanilounas – vain yrityksille
13.30                 Tapahtumien ja Yritysten Treffit: isäntänä Janne Kataja, pianistina Ilmari Tiitinen
15.00                 Virallinen ohjelma loppuu, epävirallinen alkaa

 

Nähdään 15.11. Kerubissa! Ota ihmeessä meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäinfoa.

Sydämellisin terveisin Elinvoimaa tapahtumista –hankkeen höyrypäät,

Teemu Laasonen, projektipäällikkö
teemu.laasonen@joensuu.fi, 050 413 8708

Niina Väyrynen, koordinaattori
niina.vayrynen@joensuu.fi, 050 515 0573

 

P.S. Tarjoamme 20:lle nopeimmalle liput Rokumentin Toivo/ttomuus -teemaohjelmistoon kuuluvaan Ei koskaan enää –elokuvan näytökseen klo 19.00. Ole siis vikkelä ja varaa oma lippusi 11.11. mennessä sähköpostilla: teemu.laasonen@joensuu.fi. Ei koskaan enää kertoo karun tarinan gangstarap-artisti Linda Roineesta, joka tunnetaan paremmin nimellä Mercedes Bentso. Dokumentti paneutuu Lindan uran taustoihin ja etenkin siihen, kuinka ihmisen käy, kun raaka pahoinpitely vie kasvokkain kuoleman kanssa vain 16-vuotiaana. Elokuvan jälkeen keskustelemassa on päähenkilö Linda-Maria Roine, ohjaaja Aino Suni, sekä Naisten Linjan Katja Orpana ja Rikosuhripäivystyksen henkilökuntaa.

Rokumentin torstain 15.11. ohjelmisto elokuvakeskus Tapiossa:

16.30                 Cinema Dadaab
16.45                 Kesä – Leto
17.45                 Miehen malli
19.00                 Ei koskaan enää
19.30                 (proto)Torvinen (live)
21.15                  Ghosthunter
21.15                  Viulisti

Katso koko festarin ohjelmisto osoitteesta: www.rokumentti.com