Uutinen julkaistu: 20.11.2018

Tilava Joensuu on uusi tilavarauskalenterimme

Joensuun kaupunki uudisti tilavarauskalenterinsa. Jatkossa kaupungin varattavat tilat löytyvät osoitteesta www.tilavajoensuu.fi.

– Uudistuksen myötä kuntalaiset näkevät kaupungin varattavissa olevat tilat ja varaustilanteen helpommin yhdeltä sivustolta. Täsmähaulla voi etsiä sopivaa tilaa esimerkiksi liikuntalajin tai muun käyttötarkoituksen perusteella. Myös kaupungin kokous- ja saunatilat on helpommin löydettävissä, kertoo suunnittelija Kaisu Leinonen.

Alussa Tilava Joensuusta löytyy kaupungin liikuntatilat, Carelicumin auditorio ja sen yhteydessä oleva kokoustila, Vainoniemen huvila ja sauna sekä osa nuorisotiloista. Konservatorion ja pääkirjaston tilat lisätään järjestelmään vuodenvaihteessa.

Tilat varataan kaupungin työntekijöiden kautta. Varausohjeet löytyvät Tilava Joensuun sivuilta tilojen tiedoista.

Tilava Joensuuta on tarkoitus kehittää jatkossakin.

– Tavoitteena on, että joitain tiloja voisi varata suoraan järjestelmästä. Myös kulunvalvonnan yhdistämistä järjestelmään suunnitellaan, kertoo Joensuun kaupungin tietohallintopäällikkö Pekka Penttinen.