Uutinen julkaistu: 10.12.2018

Joensuu etsii uusia tapahtumia tapahtumaideakilpailulla

 

Joensuun kaupunki etsii vuodelle 2019 uusia tapahtumia, joiden löytämiseksi on avattu tapahtumaideakilpailu osoitteessa www.joensuuevents.fi/timantti. Kilpailun pääpalkintona on 20 000 euroa, joka tulee käyttää tapahtuman toteutukseen. Kilpailu on tarkoitettu alueellisille ja valtakunnallisille tapahtumajärjestäjille.

– Etsimme timanttisia uusia ideoita ja keskeisessä roolissa kilpailussa on tapahtumien toteutettavuus. Tapahtuman toteutusta Joensuussa olemme valmiita tukemaan, kommentoi Elinvoimaa tapahtumista -hankkeen ja Timantti-tapahtumaideakilpailun koordinaattori Niina Väyrynen.

Tapahtumaideoiden arviointiperusteina ovat idean toteutettavuus, uutuusarvo, kannattavuus ja mahdollinen jatkuvuus sekä valtakunnallisuus. Arviointiraadissa istuvat Matti Vuojärvi (Pohjois-Karjalan kauppakamari), Janna Puumalainen (Joensuun kaupunki), Markku Pyykkönen (Joensuun kaupunki), Tarja Kupiainen (Karelia-ammattikorkeakoulu), Jaani Holma (Josek Oy/Business Joensuu), Niina Hattunen (Joensuun Popmuusikot ry), Tomi-Pekka Riihivuori (Kontiolahden Urheilijat ry), Riku Tapio (Pohjois-Karjalan Yrittäjät) ja Mikko Hautasaari (PKO).

– Joensuu tunnetaan tapahtumistaan ja niiden vaikutukset ovat merkittäviä. Timantti-tapahtumaideakisalla haluamme löytää tapahtumia, jotka keräävät Joensuun seudulle kävijöitä mahdollisesti muualtakin päin Suomea, taustoittaa Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

– Kisaan voi osallistua yritys, järjestö tai mikä organisaatio tahansa, jolla on timanttinen ja konkreettinen uusi tapahtuma alueellemme, jatkaa Niina Väyrynen.

Timantti-tapahtumaideakilpailun toteuttaa Joensuun kaupungin Elinvoimaa tapahtumista -hanke. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.joensuuevents.fi/timantti. Kilpailuaika päättyy 3.2.2019.

Lisätietoja:

koordinaattori Niina Väyrynen
niina.vayrynen@joensuu.fi
puh. 050 515 0573

tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen
markku.pyykkonen@joensuu.fi
puh. 050 340 5826