Uutinen julkaistu: 28.1.2019

Elokuussa uusia tapahtumia Joensuuhun

Extreme Runit ja ToriFest ovat uusi tapahtumakokonaisuus, joka täydentää Joensuun urheilu- ja viihdetarjontaa elokuun lopussa. Joensuussa järjestetään ensimmäistä kertaa sekä Extreme Run lauantaina 31.8. että Lasten Extreme Run sunnuntaina 1.9. ja ToriFest pe–la 30.–31.8.

– Elo–syyskuun vaihteeseen muodostuu hieno urheilun ja viihteen viikonloppu, joka myös näkyy ja kuuluu Joensuun keskustassa. Extreme Runia suunnitellaan juostavaksi jokivarteen ja Sirkkalan puistoon. ToriFest puolestaan tuo urheilijat ja juhlakansan kauppatorille, toteaa Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

Extreme Run on hyvän mielen juoksutapahtuma, jossa voi osallistua joko kilpa- tai hupisarjaan. ToriFest puolestaan on uusi aikuisille suunnattu biletapahtuma, joka täydentää urheiluviikonloppua ja toimii Extreme Runin virallisena loppujuhlana. Joensuun torille tapahtuman ajaksi rakennettavassa teltassa esiintyy Suomen eturivin artisteja.

– Olemme suunnitelleet tapahtumia yhdessä ja uskon, että saamme onnistuneet ja toimivat juhlat toteutettua torille. Ennen vastaavaa kokonaisuutta ei Joensuussa ole toteutettu, jatkaa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailun ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari.

Extreme Runiin ja Lasten Extreme Runiin on ilmoittautuminen käynnissä osoitteessa www.extremerun.fi.

Lisätiedot:

tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen
markku.pyykkonen@joensuu.fi
puh. 050 3405 826

matkailu-ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Mikko Hautasaari
mikko.hautasaari@sok.fi
puh. 050 388 3118