Uutinen julkaistu: 29.10.2019

Kirjavat rahoitusmuodot käsittelyyn Tapahtumafoorumissa 15.11.2019

Mitä: Tapahtumafoorumi
Missä: Temple Of Challenge, Tiedepuisto
Milloin: Perjantaina 15.11.2019

Kohta jo perinteiseksi muodostuva marraskuinen Tapahtumafoorumi on nurkan takana ja tällä kertaa puhumme kirjavista rahoitusmuodoista!

Saamme pääpuhujaksi vieraan Skotlannista, kun Edinburghin Fringe Festivalin varatoimitusjohtaja Lyndsey Jackson saapuu kertomaan meille, millaisista moninaisista virroista maailman suurimman taidefestivaalin rahoitus koostuu, millä tavoin niitä hoidetaan ja kehitetään. Tätä tilaisuutta ei kannata missata! Jacksonin luento Skotlannin murteella, muut ihan koto-suomella.

Toisin kuin maailmalla, meillä joukkorahoitus on vielä uutta, joten onkin aika nostaa se esille. Mesenaatti.me -yhteisörahoituspalvelun perustaja Tanja Jänicke antaa meille joukkorahoituksen lyhyen oppimäärän ja esittelee muutamia onnistuneita suomalaisia joukkorahoituskampanjoita. Ja HUOM: iltapäivän puolella on tarjolla Mesenaatin sparri – joten nyt on aika ottaa esiin kampanjaideat pöytälaatikosta ja trimmata ne toteutuskuntoon tässä koulutuksessa! Ilmoittautuminen sparriin kysytään linkin takana erikseen.

ELY-keskuksesta meille saapuu yritysasiantuntija Mauri Räsänen puolestaan avaamaan, millaisia rahoitusmuotoja ELY:llä on olemassa tapahtumia toteuttaville yrityksille.

Entä rahoitus yhteistyökumppaneiden suunnasta? Mistä koostuu hyvä yhteistyökumppanuusehdotus ja mitä tapahtumalla tulisi olla tarjota yritykselle – tai kaupungille? Toimivasta ja vastavuoroisesta yhteistyöstä kertovat Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n markkinointi- ja tuotekehityspäällikkö Kimmo Tolvanen sekä Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Ilmoittaudu nyt heti, mutta kuitenkin 12.11.2019 mennessä täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/46245889841F48BF

Päivän ohjelma:
9.00 Elinvoimaa tapahtumista -hanke: Alkusanat
9.05 Lyndsey Jackson, Edinburgh Festival Fringe
10.30 Kahvitauko (kahvi ja suolainen kahvileipä)
10.40 Tanja Jänicke, Mesenaatti.me
11.40 Markku Pyykkönen, Joensuun kaupunki
12.00 Mauri Räsänen, ELY-keskus
12.20 Kimmo Tolvanen, PKS
12.40 Lounastauko – vapaata verkostoitumista
13.30 Mesenaatti-sparraus; erillinen ilmoittautuminen, kesto 1-1,5 h riippuen osallistujamäärästä

Aamupäivän kahvit ja suolaiset tarjoamme me, verkostoitumista pääset jatkamaan omakustanteisen lounaan merkeissä ravintola Puistossa, jonne varaamme yhteiset pöydät.

SUPERBONUS: Foorumissa heränneitä ahaa-elämyksiä ja kuningasideoita pääsee illalla purkamaan porukalla Mariskan tahtiin Kerubiin! 20:lle ensimmäiselle kiinnostuneelle tarjoamme pääsyn keikalle veloituksetta. Keikka-ilmoittautumiset erikseen: laura.piiroinen@joensuu.fi

Ilmoittaudu nyt heti, mutta kuitenkin 12.11.2019 mennessä täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/46245889841F48BF

 

Innosta puhkuen:
Laura Piiroinen, koordinaattori
laura.piiroinen@joensuu.fi

Teemu Laasonen, projektipäällikkö
050 413 8708 teemu.laasonen@joensuu.fi