Uutinen julkaistu: 8.11.2019

HELP ME, HELP YOU – kävijätutkimusoppaan laatimisen työpaja 18.11.2019

Mitä: Tutkimustyöpaja asiakaskyselyn kehittämiseksi
Missä: Carelicumin auditorio
Milloin: Maanantaina 18.11.2019, klo 13 – 15

Joensuun kaupungin Elinvoimaa tapahtumista -hanke laatii oppaan tapahtumien kävijätutkimusten tekoon. Sitä tehdään parhaillaan, mutta tarvitsemme teidän näkemyksiänne. Millaista apua kävijätutkimusten tekoon tarvitsette ja millaisia toiveita teillä olisi opaskirjasen suhteen? Millaisia kokemuksia teillä on kävijätutkimusten teosta, mikä on haastavinta ryhdyttäessä laatimaan kävijäkyselyä, tai mikä on estänyt toteuttamasta kyselyjä aiemmin? Keskustelemme myös miksi kävijätutkimusten teko ja omien asiakkaiden tunteminen ylipäänsä on tärkeää tavoitteellisen ja onnistuneen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa.

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta klo 13 alkaen! Kävijätutkimuskokemuksista, kyselyn toteuttamisen resurssoinnista ja niistä saadun tiedon jalostamisesta tulee alustamaan Harri Laukkanen Kerubilta.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/96CDB3D2237A09AD