Uutinen julkaistu: 28.11.2019

Yritykset! Markkinointi tapahtumissa haltuun klinikassa 17.12.2019

Mitä: Yritysmarkkinointi tapahtumissa -klinikka
Missä: Vainoniemen huvila (Vainoniementie 3, 80110 Joensuu)
Milloin: tiistaina 17.12.2019 klo 14 – 18

Joulukuun klinikassa ampaistaan suoraan yritysmarkkinoinnin syvään päätyyn: kuinka hyödyntää näkyvyys tapahtumissa parhaalla mahdollisella tavalla? Mietintämyssyyn on asetettuna kysymyksiä siitä, kuinka vahvistaa jo olemassa olevia asiakassuhteita ja tavoittaa potentiaalinen kohderyhmä eri tyyppisissä tapahtumissa. Näkökulmana pidetään niin urheilu- kuin kulttuuritapahtumatkin: kuinka erottua yrityksenä tapahtumajärjestäjälle, kun halukkaita yhteistyökumppaneita on ruuhkaksi asti ja kuinka hyödyntää mahdollisuudet erittäin luoviin toteutuksiin tapahtumanäkyvyydessä.

Iltapäivä koostuu luentotyyppisestä alkuosiosta, josta siirrytään käytäntöön. Osallistujat saavat ennakkotehtävän valmisteltavaksi etukäteen, jonka kouluttaja on suunnitellut.

Kouluttajana toimii Teemu Pelkonen HuHu Digitalista, joka on erikoistunut sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin maailmaan. Heidän osaamispääomansa koostuu vahvasti luovan suunnittelun ja tarinankerronnan osaamisesta, jota tukee analyyttinen ja konseptuaalinen ajattelu. HuHu Digital on vetänyt klinikoita, koulutuksia ja luentoja pienistä yrityksistä suuriin toimialasta riippumatta, sekä urheilu- ja julkisille organisaatioille. Sytykkeenä toimii klinikkapohjainen tekeminen, jossa teoria yhdistyy yhdessä haasteiden ratkaisemiseen ja käytännön tekemiseen.

Klinikka on maksuton. Klinikkaan osallistuvien yritysten määrä on rajallinen ja mukaan mahtuu 6 osallistujaa, mukaan pääsevät valitaan perusteluiden pohjalta. Haku päättyy maanantaina 9.12. klo 10, jonka jälkeen kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnasta. Mukana oleville tarjotaan kahvit ja pientä suolaista.

Hae mukaan klinikkaan täältä: https://link.webropolsurveys.com/S/DB74D29FFAFCA522

 

Innostunein terveisin:
Laura Piiroinen, koordinaattori
laura.piiroinen@joensuu.fi

Teemu Laasonen, projektipäällikkö
teemu.laasonen@joensuu.fi