Uutinen julkaistu: 9.1.2020

Urheilutapahtumien sponsorointiklinikka 18.2.2020

URHEILUTAPAHTUMIEN SPONSOROINTIKLINIKKA
ti 18.2.2020 17 – 21, Vainoniemen huvila
(Vainoniementie 3, 80110 Joensuu)
Otto Valavuo, Carelia Sport & Management

 

Nyt on tullut aika koota urheilutoimijat saman pöydän ääreen pureutumaan tapahtumamarkkinoinnin ja sponsoroinnin saloihin sekä jakamaan sekä kokemuksia että kysymyksiä Urheilutapahtumien sponsorointiklinikkaan tiistaina 18.2.2020!

Urheilutapahtumien sponsorointiklinikka on suunnattu kaikenkokoisille urheiluseuroille riippumatta siitä, onko seuralla palkattua työntekijää kumppanuuksia ja markkinointia varten vai pyöriikö toiminta vapaaehtoisvoimin.

Klinikassa käydään läpi niin urheilun myymistä kuin markkinointiakin myös siitä näkökulmasta, kun ylimääräistä rahaa on harvoin markkinointia varten. Klinikassa käydään läpi myös erilaisia sponsorointitapauksia: kuinka ne on rakennettu ja miten niitä on hyödynnetty sekä sitä, mihin suuntaan sponsorointi on matkalla. Klinikan päätteeksi osallistujat saavat suunnitella yhdessä sponsorointikeissejä jotka istuvat heidän omaan toimintaansa.

Klinikan tulee vetämään urheilumarkkinoinnin ja managerialan yrittäjä Otto Valavuo, joka vaikuttaa tällä hetkellä mm. Mikkelin Jukurien organisaatiossa. Valavuolla on vuosien kokemus niin urheilubisneksen kuin eri lajien ja tapahtumienkin parissa, ja hän on järjestänyt urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin seminaareja ympäri maan. Valavuo on mukana tuomaristossa, joka valitsee vuoden 2019 sponsorointiteot ja -tapahtumat helmikuussa 2020.

Klinikkaan on rajallinen osallistujamäärä ja mukaan mahtuu 8 eri seuran edustajaa. Mukaan pääsevät valitaan hakeneista ennakkotehtävän perusteella. Klinikkaan voi hakea mukaan 27.1.2020 saakka, jonka jälkeen valinnat tehdään ja ilmoitetaan hakeneille.

Klinikka järjestetään 18.2.2020 klo 17 alkaen. Aikaa tähän on varattu 4 tuntia, sisältäen kahvitauon jonka aikana on pientä suolaista tarjolla. Paikkana toimii Vainoniemen huvila.

Ilmoittaudu klinikkaan täältä: https://webropol.com/s/urheiluklinikka180220