Uutinen julkaistu: 10.3.2020

Tapahtumafoorumi summaa yhteen Elinvoimaa tapahtumista hankkeen 20.3.2020 (peruttu)

tapahtumafoorumi200320

***

Valitettavasti Tapahtumafoorumi 20.3.2020 joudutaan perumaan Joensuun kaupungin 13.3. vahvistaman linjauksen seurauksena yleisötapahtumien ja tilaisuuksien suhteen, jossa kaupungin järjestämät tilaisuudet ja tapahtumat on peruttava toukokuun loppuun saakka. Mahdollisesta korvaavasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

***

 

Elinvoimaa tapahtumista -hanke on tulossa päätökseen, jonka tiimoilta hankkeen viimeinen Tapahtumafoorumi järjestetään perjantaina 20.3.2020. Tapahtumafoorumiin ovat tervetulleita tapahtumajärjestäjät sekä tapahtumayhteistyöstä kiinnostuneet markkinoijat!

Foorumissa on luvassa hieno kattaus puhujavieraita: Luovuuden asiamies Mato Valtonen kertoo asiakkaan sitouttamisesta ja fanikunnan rakentamisesta, supersparraaja Katja Pasanen luo katsauksen tiimien toimintaan ja organisaatioidenväliseen yhteistyöhön ja brändikehityksen tehonainen Katja Asikainen puhuu brändin nahanluomisesta.

Tapahtumafoorumiin on vapaa pääsy – ilmoittaudu foorumiin ke 18.3.2020 mennessä täällä: https://webropol.com/s/tapahtumafoorumi

Ajankohta ja paikka: Sokos Hotel Kimmel, Sirkkala-Sali (Itäranta 1) PE 20.3.2020 kello 14.00-20.00

Tapahtumafoorumin aikataulu:
14.00 Tervetulosanat ja katsaus hankkeen toimiin ja verkoston tulevaisuuteen; Teemu Laasonen, Laura Piiroinen ja Markku Pyykkönen / Joensuun kaupungin viestintä- ja tapahtumapalvelut

14.20 Katja Asikainen: Kuinka brändin nahka luodaan?
Puheenvuoro käsittää napakan paketin brändin rakentamisen teoriaa ja brändin uudistamisen prosessia. Esityksen aikana käydään läpi kolme esimerkkitapausta, joissa olemassa oleva brändi on luonut nahkansa onnistuneesti. Esimerkkitapauksissa käsitellään erikokoisten ja eri toimialojen yrityksien brändien uudistamista. Katja Asikainen vastaa strategisen markkinointitoimisto Aava & Bangin liiketoimintajohtajana yrityksen kasvusuunnitelman toteutumisesta. Tärkeimpänä tehtävänään Katja kertoo ihmisten auttamisen tavoitteisiin pääsyssä ja A&B:n asiakasyritysten johtoa tekemään oikeita markkinointipäätöksiä.

15.20 Katja Pasanen: Yhteen hiileen puhaltaminen tiimin sisällä sekä organisaatioiden välillä.
Supersparraaja Katja Pasanen on koonnut kokemuksia ja tietoa urheilun parista sekä pelaajana että valmentajana reilusti yli parinkymmenen vuoden ajalta. Työssään Katja on pohtinut erityisesti sitä, miten otetaan onnistumiset matkaan ja kuinka loivennetaan aallonpohjia. Pasanen painottaa sitä, miten kaivetaan yksilöiden vahvuudet esille niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta ja isompaa kuvaa. Uransa varrella Katja on toiminut mm. jääkiekon parissa Liiga-, Mestis- ja junioritasolla, koripalloliigassa sekä salibandyliigassa.

16.20 Kahvitauko

17.00 Mato Valtonen: Asiakkaan sitouttamisesta fanikunnan rakentamiseen.
Luovuuden asiamies Mato Valtonen saapuu kertomaan niin luovien alojen kuin yrittäjänkin näkökulmasta, kuinka oman tekemisensä parhauden oivaltamalla pystytään kehittymään ja sitouttamaan oma fanikunta. Valtosen vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset kannustavat ajattelemaan, kuinka asettaa tavoitteet rohkeasti korkeammalle kuitenkaan turhia haihattelematta. Ollaan ylpeitä omasta tekemisestämme! Tapahtumafoorumin päättävä Valtonen kertoo, kuinka se onnistuu.

18.00 Loppusanat ja vapaata verkostoitumista, tila varattu klo 20.00 saakka

Tervetuloa!

terveisin,
Teemu Laasonen
projektipäällikkö
teemu.laasonen@joensuu.fi

Laura Piiroinen
koordinaattori
laura.piiroinen@joensuu.fi