Elinvoimaa tapahtumista on pohjoiskarjalaisten tapahtumien ja yritysten Napakymppi, jossa oikeat kumppanit löytävät toisensa.

Projektin tarjoama apu on tarkoitettu sinulle, suunnannäyttäjä, joka haluat kehittää tapahtumaasi tai löytää yrityksellesi uusia liiketoiminnan ja markkinoinnin avauksia tapahtumien yhteydestä.

Hankkeen järjestämissä kohtaamistilaisuuksissa leivotaan hedelmällisiä kumppanuuksia pohjoiskarjalaisten yritysten sekä liikunta-, kulttuuri- ja muiden tapahtumien kesken.

Tapahtuma-alan liiketoiminnan ja seudun pk-yritysten lisäksi se hyödyttää joensuulaisia ja pohjoiskarjalaisia tapahtumakävijöitä, tapahtumien alihankintayrityksiä, matkailutoimialan yrityksiä, alueelle tulevia matkailijoita, asukkaita ja kuntia.

Hankkeen rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR + valtio 331 750 €), Joensuun kaupunki sekä Joensuun Popmuusikot ry, Pohjois-Karjalan kauppakamari ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry. Projekti kestää vuoden 2019 loppuun asti. Yhteistyössä hankkeen kanssa ovat myös Joensuun Yrittäjät ry, Joensuun Töminä Oy ja Karelia Expert Oy.