Asset Publisher

angle-left Joensuu Events -sivut uudistuneet!

Joensuu Events -sivut uudistuneet!

Joensuun kaupungin viestintä- ja tapahtumapalvelut on uudistanut tapahtumajärjestäjille tarkoitetut Joensuu events -sivut. Sivujen ulkoasu on päivitetty vastaamaan Joensuun kaupungin nettisivuja ja sisältöä on päivitetty ja lisätty. Uudet sivut löytyy tutusta osoitteesta www.joensuuevents.fi.

– Olemme saaneet Joensuu events -sivuista paljon hyvää palautetta ja niistä on tullut hyvä työkalu sekä tapahtumajärjestäjille että myös meille itsellemme. Uusille sivuille saimme paremmin esiin mainiot tapahtumapaikkamme ja paikat, missä tapahtumia voi markkinoida. Lisäksi vuokrattava kalustomme on helpommin löydettävissä, kertoo markkinointipäällikkö Markku Pyykkönen.

Sivujen ajankohtaista-osiossa viestintä- ja tapahtumapalvelut tiedottaa tapahtuman järjestämiseen liittyviä uutisia. Materiaalipankkiin on koottu kiinnostavia tutkimuksia ja asiakirjoja, joista on tapahtumajärjestäjille hyötyä. Tapahtuma-alueiden kartat päivitetään loppuvuoden aikana.

– Siirrämme tapahtuma-alueiden kartat Joensuun kaupungin Oskari-karttapalveluun, jolloin saamme niihin helposti päivitettyä esimerkiksi ajan tasalla olevat sähkö- ja vesipisteiden paikat ja määrät. Samassa palvelussa tapahtumajärjestäjä voi esimerkiksi mitata välimatkoja ja pinta-aloja, mikä helpottaa tapahtuman aluesuunnittelua huomattavasti, taustoittaa suunnittelija Kaisu Leinonen

Sivuille on listattu myös paikallisia palveluntarjoajia, kuten ääni- ja valoyrityksiä, rakennusvuokraamoja ja järjestyksenvalvonjafirmoja, joita tapahtumajärjestäjät tapahtumissaan tarvitsevat. Mikäli yrityksesi puuttuu listasta, niin ilmoita siitä sähköpostitse tapahtumapalvelut@joensuu.fi. Samaan osoitteeseen voi laittaa kehitysideoita ja palautetta Joensuu events-sivuista.

 

Joensuu events facebook-syöte