Tapahtuma-avustukset

Suurtapahtumakumppanuudet

Joensuun kaupunki toimii vuosittain alueella järjestettävien kansainvälisten ja kansallisten suurtapahtumien yhteistyökumppanina. 

Suurtapahtumakumppanuuksilla tavoitellaan Joensuuhun tapahtumia, joilla on merkittäviä positiivisia vaikutuksia Joensuun aluetalouteen, jotka luovat yhteisöllisyyttä ja uusia osallistumisen mahdollisuuksia kävijöilleen. 

Suurtapahtumakumppanuuden avulla voidaan myös synnyttää ja hakea uusia valtakunnallisia tai kansainvälisiä tapahtumia Joensuuhun. 

Suurtapahtumakumppanuus on kaupungin harkinnanvarainen tuki suurtapahtumalle. Vuoden 2023 suurtapahtumakumppanuushaku on avoinna 12.12.2022–31.1.2023. Kumppanuuksista päätetään kaupunginhallituksessa helmikuussa 2023.

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet

Torien timantti -pientapahtumatuki

Torien timantti -pientapahtumatuki on tarkoitettu Joensuun torialueilla ja maaseutualueilla järjestettävien pääsymaksuttomien yleisötilaisuuksien järjestäjille. Haettavat tuet ovat 500 ja 1 000 euroa.

Torien timantti -haun avulla toivotaan löytyvän laaja kirjo erilaisia ja eri kohderyhmille tarkoitettuja uusia tapahtumia toreille sekä maaseutualueiden yleisille kohtaamispaikoille. 

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet

Sivu arviointi ja palaute