MAINOSLUVAT

Joensuun mainospaikat ovat pääasiassa luvanvaraisia. Tapahtumajärjestäjien suosiossa ovat olleen muun muassa puistoihin asennettavat suurmainostaulut.

Mainosluvat Joensuun kaupungin hallinnoimiin mainospaikkoihin  haetaan Lupapiste.fi-palvelun kautta. Kaupunkialueella on lisäksi mainospaikkoja, joita vuokraa yksityiset yritykset.

Lupapisteen kautta haettavat mainospaikat

Suurmainostaulupaikat  (1-5 m2)

Suurmainostaulupaikat sijaitsevat vilkkaiden auto- ja kävelyteiden varrella Suvantosillan itäpäässä, Vanamonkadun ja Siihtalan ABC:n luona (kt. liitteenä oleva kartta). Näillä paikoilla mainostetaan pääasiassa erilaisia ottelu- ja liikuntatapahtumia, mutta myös tapahtumien mainonta on mahdollista.

Lupa suurmainostaulupaikalle haetaan Lupapiste.fi-palvelun kautta.

Puistomainospaikat tapahtumille

Joensuun keskustassa on puisto-alueita, joista tapahtumajärjestäjä voi vuokrata puistomainospaikan tapahtuman mainostamista varten. Paikat sijaitsevat Vapaudenpuistossa ja Ystävyydenpuistossa vilkkailla liikepaikoilla.

Lupaa puistomainospaikalle voi hakea täältä: Lupapiste.fi

A-mainostelineet

Myös A-mainostelineille tarvitaan lupa ja sitä voi hakea myös Lupapiste.fi kautta.

Muut mainospaikat

Tapahtumajärjestäjien on mahdollista mainostaa tapahtumiaan Joensuussa. Suurin osa paikoista on maksullisia ja luvanvaraisia, mutta myös ilmaispaikkoja on tarjolla erityisesti julistemarkkinointiin. Julisteiden kiinnittäminen roska-astioihin ja sähkökaappeihin on kiellettyä.

Pylväsmainospaikat ja kävelykadun roska-astiamainospaikat
Joensuun kaupungin pylväsmainospaikkoja ja kävelykadun roska-astiamainoksia hallinnoivat yritykset.

Mikäli olet kiinnostunut pylväsmainospaikoista, niin ota yhteyttä www.atlasmedia.fi tai www.mainosta.fi

Joensuun kävelykadulla on roska-astioita, joihin myydään mainospaikkoja. Mikäli olet kiinnostunut roska-astiamainospaikoista ota yhteyttä www.spotvision.fi

Ilmaiset julistepaikat

Ilmaisia julistepaikkoja on kauppojen, kirjastojen ja ostoskeskusten ilmoitustauluilla. Kaupungin ylläpitämät julistetornit sijaitsevat kauppatorin laidalla, Taitokorttelin pihassa ja Matkustajasatamassa.

Näille julistepaikoille voi tapahtumajärjestäjät toimittaa omia tapahtumajulisteitaan omatoimisesti.

Mainostaulut
Tapahtumajärjestäjän on mahdollista vuokrata mainostaulupaikkoja maalais- ja lähiötoreilla. Kysy tarkemmat tiedot mainostaulujen koosta ja muista yksityiskohdista tapahtumapalveluilta. Mikäli olet kiinnostunut mainostaulupaikoista, niin ota yhteyttä tapahtumapalvelut@jns.fi

Keskusta-alueella on mahdollista laittaa tienvarsimainoksia ja niiden lupia hallinnoi tapahtumapalvelut. Mikäli olet kiinnostunut tienvarsimainoksista keskusta-alueella, ota yhteyttä tapahtumapalvelut@jns.fi.

Valtateiden varrella sijaitseviin tienvarsimainoksiin luvat myöntää ELY-keskus. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet täältä: www.ely-keskus.fi/web/ely/opasteet#.Vrnaik3UjIU

Banderollit
Joensuun keskusta-alueelle on mahdollista laittaa banderolleja vilkasliikenteisimpien kulkuväylien ylle. Banderollien sijoittamisesta ja luvittamisesta vastaa Kaupunkikeskustayhdistys Joensuun Virta.