Публикатор

angle-left To­rien ti­mant­ti -ha­ku avau­tuu jäl­leen elo­kuus­sa

To­rien ti­mant­ti -ha­ku avau­tuu jäl­leen elo­kuus­sa

Joensuun kaupungin Torien timantti -pientapahtumatukea on jälleen haettavissa elokuun aikana. Tuki on tarkoitettu Joensuun torialueilla ja pitäjien keskeisillä kokoontumispaikoilla järjestettävien yleisötilaisuuksien järjestäjille. Haettavat tuet ovat 500 ja 1000 euroa. Haku on käynnissä 1.-31.8.2022 ja tukea on jaettavana yhteensä 7000 euroa. Ensimmäinen Torien timantti -haku järjestettiin keväällä 2022.

Torien timantti -haun avulla toivotaan löytyvän laaja kirjo erilaisia ja eri kohderyhmille tarkoitettuja uusia tapahtumia. Tukea saavat tapahtumat tulee järjestää marras- ja joulukuussa.

– Toivomme toreille ja pitäjiin tapahtumia, joissa on omaperäisestä ideaa ja osallistuminen kaikille olisi mahdollisimman avointa ja helppoa. Nyt haettavalla tuella halutaan kannustaa järjestämään tapahtumia vuoden pimeimpään aikaan marras- ja joulukuussa. Tapahtumat voivat linkittyä vaikka jouluun, visioi Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

Tuen hakijana pystyy toimimaan yhdistys, yritys tai osuuskunta. Tapahtumien tulee olla pääsymaksuttomia.

– Toivomme, että tapahtumien avulla eri järjestöjen yhteistyö syvenee entisestään ja syntyy uusia yhteistyön muotoja. Kannattaa miettiä porukassa eri järjestöjen kanssa yhteisen tapahtuman tai tempauksen tekemistä, jatkaa Pyykkönen.

Aiemmilla hakukerroilla on myönnetty tukea muun muassa erilaisille kylätapahtumille. Hakuohjeet Torien Timantti -tapahtumatuen hakemisesta löytyvät  joensuu.fi/torien-timantti -verkkosivulta.

Joensuu events facebook-syöte