Joensuu events upotukset

Upotukset tapahtumakalenterista

Tapahtumakalenterimme ominaisuuksiin kuuluu työkalu, jonka avulla rajaten valittuja tapahtumia pystyy upokkeen avulla poimimaan automaattisesti toisille sivustoille. Esimerkiksi tietty yksittäinen tapahtumajärjestäjä tai paikka voi poimia omat tapahtumansa tapahtumakalenterista omille sivuilleen. Tällöin ei tarvitse syöttää tapahtumaa sekä tapahtumakalenteriin että omille sivuille, vaan tapahtuma tulee kalenterista automaattisesti upokkeeseen ja poistuu, kun se on ohi. Rajauksia voidaan tehdä järjestäjän, tapahtumapaikan tai kategorian mukaan. Työkalun käyttäminen on maksutonta!

Työkalusta löytyy neljä erilaista ulkoasuvaihtoehtoa, jotka ovat kaikki näkyvissä tällä sivulla. Työkalu myös mukautuu kohdesivuston fontteihin ja väreihin.

Teemu ja Kaisu neuvovat mielellään työkalun käyttöönotossa! Sähköpostit: teemu.laasonen@joensuu.fi ja kaisu.leinonen@joensuu.fi 

1. Menossa olevat ja tulevat tapahtumat (kaikki kategoriat)

 

Orkesterin konsertit

3. Joensuun kaupunginorkesterin konsertit

pyöreä widgetti

5. Kulttuuritupsahdukset

 

Joensuu events upotukset

Tilava Joensuu -kalenteriupotukset

Tilava Joensuu -tilavarausjärjestelmästä on mahdollista ottaa kalenteriupotuksia omille nettisivuille. Kalenteriupotuksista voi olla iloa esimerkiksi tilanteissa, joissa urheiluseuran vuorot jossain tietyssä tilassa halutaan näkyvän kalenterinäkymässä omilla sivuilla. Kalenterit päivittyvät reaaliajassa myös upotettuihin kalentereihin.

Klikkaa kalenterinäkymän, tekstin ja kuvan alla olevaa Upota-tekstiä (esimerkkikuvassa korostettu keltaisella). Järjestelmä antaa koodin, minkä voit kopioida omille nettisivuillesi.

Kalenteriupotus näyttää sivuilla tältä:

 

Musiikkitapahtumat

2. Musiikkitapahtumat

Carelia-Sali

4. Carelia-salin tapahtumat