Innehållspresentatör

angle-left Mak­sut­to­mat kul­je­tuk­set am­pu­ma­hiih­don maail­man­cup-ylei­söl­le Joen­suus­ta ja Kon­tio­lah­del­ta

Mak­sut­to­mat kul­je­tuk­set am­pu­ma­hiih­don maail­man­cup-ylei­söl­le Joen­suus­ta ja Kon­tio­lah­del­ta

Yleisökuljetukset ampumahiihtostadionille kulkevat Joensuun keskustasta, Kontiolahden kirkonkylältä sekä Lehmosta jokaisena kisapäivänä 3.-6. maaliskuuta.

Joensuun kaupunki ja Kontiolahden kunta järjestävät yleisölle maksuttomat linja-autokuljetukset ampumahiihdon maailmancupissa Kontiolahdelle jokaisena kisapäivänä torstaista sunnuntaihin 3.–6. maaliskuuta.

Joensuussa linja-autojen lähtö- ja paluupiste on keskustassa Torikadulla torin kohdalla. Kontiolahdelta linja-autot ajavat sekä kirkonkylältä (linja-autoasema) että Lehmosta (Lehmon koulu, Kylmäojantie 6). Lehmon bussit kiertävät myös Kylmäojan koululla.

Linja-autokuljetukset stadionille käynnistyvät arkisin kaksi tuntia ja viikonloppuna kaksi tuntia ja 15 minuuttia ennen ensimmäistä kisastarttia.

Ensimmäiset paluukyydit lähtevät stadionilta 15-20 minuuttia ennen kisan päättymistä. Linja-autot lähtevät reitin ja päiväkohtaisen aikataulun mukaan 15-30 minuutin välein.

- - -

Info: maksuttomat yleisökuljetukset Joensuusta, Kontiolahden kirkonkylältä ja Lehmosta

Reitti Joensuusta:

  • Lähtö ja paluu: Joensuun torin kohdalta Torikadulta.

Reitti Lehmosta:

  • Lähtö ja paluu: Lehmon koulu (Kylmäojantie 6). Kyytiin ja kyydistä voi nousta myös reitin varrella (Kylmäojantie-Kruununtie-Napakympintie). Bussit kiertävät myös Kylmäojan koululla stadionille päin ajettaessa sekä paluumatkalla, jos kyydissä on Kylmäojan koululle matkustavia.

Linja-autoreitti Kontiolahden kirkonkylältä:

  • Lähtö ja paluu: Linja-autoasema (Puistotie). Kyytiin ja kyydistä voi nousta Keskuskadun kaikilta pysäkeiltä.

Katso kuljetusten aikataulut.

Joensuu events facebook-syöte